Partnerství pro růst: Nabízíme Vám B2B spolupráci

Jste provozovatelem hotelu, penzionu nebo jiného druhu ubytovacího zařízení?

Je pro nás velkým potěšením, že Vám můžeme představit naši rozsáhlou nabídku produktů, které nejenže zajistí maximální pohodlí Vašim hostům, ale také přinesou do Vašeho podnikání novou úroveň kvality. Náš eshop je specialistou v prodeji nábytku a vybavení určeného pro široké spektrum obchodních a ubytovacích zařízení. Od hotelů a penzionů po restaurace, rezorty a další podniky z oblasti cestovního ruchu, jsme zde, abychom Vám pomohli dosáhnout Vašich obchodních cílů a uspokojili potřeby Vašich zákazníků.

Přinášíme širokou škálu produktů, které budou odpovídat různým typům ubytovacích zařízení. Od elegantního a funkčního nábytku po praktické doplňky a vybavení, náš sortiment je pečlivě vybírán, abychom zaručili, že každý z našich klientů najde to, co potřebuje k úspěchu svého podnikání.

Rozumíme důležitosti každého detailu při vytváření příjemného prostředí pro hosty, proto se zaměřujeme na produkty, které nejenže splňují nejvyšší standardy kvality, ale také nabízejí moderní design a praktickou funkčnost. Díky našemu dlouholetému partnerství s renomovanými výrobci a dodavateli můžeme garantovat spolehlivost a trvanlivost našich produktů, což je základem pro dlouhodobou spokojenost Vašich klientů. 

Vaše spokojenost je pro nás prioritou a proto Vám nabízíme nejen kvalitní produkty, ale i profesionální servis a podporu. Jsme zde pro Vás kdykoli, abychom Vám poskytli potřebné informace, poradili Vám s výběrem produktů nebo Vám pomohli vyřešit jakékoliv dotazy či problémy, které by se mohly objevit.

Věříme, že společně můžeme vytvořit dlouhodobé a vzájemně prospěšné partnerství, které přinese úspěch oběma stranám. Jsme tu proto, abychom Vám pomohli dosáhnout Vašich obchodních cílů a poskytli Vašim hostům to nejlepší, co si zaslouží.

Náš sortiment je vhodný nejen pro hotely, ale také pro mateřské školy, dětské družiny nebo restaurace. Poskytujeme široký výběr produktů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly všem specifickým požadavkům a přinesly maximální spokojenost klientům.

Proč spolupracovat s námi?

1. ŠIROKÝ VÝBĚR PRODUKTŮ:

Naše nabídka nabídka zahrnuje široký sortiment produktů, které jsou navrženy s ohledem na potřeby a pohodlí Vašich hostů. 

Od kvalitního nábytku:

Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci

Nadpis: Název produktu

Naše nabídka postelí je široká a rozmanitá. 

Nabízíme postele všech rozměrů:

Nadpis: Název produktu

Nikdy nezapomínáme na různé preference a stylové požadavky, a proto máme postele v různých variantách:

Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci
Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci

Nadpis: Název produktu

Kromě postelí nabízíme také dřevěný nábytek, který dokonale doplní interiér:

S naším kvalitním nábytkem a doplňky si můžete být jisti, že každý pokoj vašeho ubytovacího zařízení bude vybaven tak, aby splňoval nejvyšší standardy pohodlí a designu.

Nadpis: Název produktu

U nás najdete také kompletní sortiment matrací, které dokonale doplní každý typ postele a zajistí vašim hostům maximální komfort při odpočinku. 

Nabízíme matrace ve všech velikostech:

Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci

Nadpis: Název produktu

Nezapomínáme ani na nejmenší - máme také matrace vhodné do dětských postýlek a postelí, které poskytnou podporu a pohodlí i těm nejmladším hostům.

Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci
Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci

Nadpis: Název produktu

Co se týče druhů matrací, máme pro vás opravdu širokou paletu možností:

Rozmanitost našich matrací se odráží i v jejich šířkách a tuhostech:

  • Od měkčí varianty H2 až po extratvrdé H4.
  • A od tenkých matrací s tloušťkou 5 cm až po luxusní modely s tloušťkou 27 cm.

S našimi matracemi si můžete být jisti, že každý Váš host bude odcházet spokojený díky kvalitnímu odpočinku.

A co více, naše nabídka nekončí jen u základních prvků.

Kromě povlečení, ručníků, přikrývek a polštářů, náš sortiment zahrnují i širokou škálu dřevěných doplňků, které přinášejí do Vašeho prostředí nejen praktičnost, ale také útulnou atmosféru, kde se hosté mohou cítit jako doma.

Nadpis: Název produktu

Z naší nabídky dřevěných doplňků si můžete vybrat z elegantních krabiček na kapesníky. Naše dřevěné dekorace a dřevěné svícny přinášejí do vašeho interiéru přírodní krásu a harmonii.

Nabízíme také vybavení kuchyně - vařečky, podnosy, prkénka na krájení, mlýnky na sůl a pepř apod.

S našimi praktickými dřevěnými krabičkami a organizéry udržíte všechny drobnosti na svém místě a zajistíte optimální uspořádání prostoru.

S našimi dřevěnými doplňky můžete vytvořit místo, které zaujme a nadchne každého Vašeho hosta.

Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci

2. KVALITA A KOMFORT:

Kvalita a pohodlí jsou základními pilíři každého úspěšného hostinského zařízení. Naše úsilí je zaměřeno na poskytování vysoce kvalitních produktů, které přinášejí hostům maximální pohodlí a spokojenost. Každý kus v naší nabídce je pečlivě vybrán a navržen s důrazem na detaily, aby splňoval nejvyšší standardy. Každý kus je vyroben z prvotřídních materiálů s důrazem na trvanlivost a odolnost. 

S našimi produkty můžete být jisti, že každý host odchází s pocitem spokojenosti a s příjemnými vzpomínkami na svůj pobyt.

3. PRAKTIČNOST A HYGIENA:

Důležitým aspektem našich produktů je jejich praktičnost a dodržování vysokých standardů hygieny. Každý kus je pečlivě navržen a vyráběn s ohledem na uživatelskou přívětivost a bezpečnost.

Věříme v transparentnost a závazek k ochraně zdraví našich zákazníků, proto jsou všechny naše produkty pečlivě certifikovány. Naše materiály jsou certifikovány podle standardů OEKO-TEX, což zaručuje, že jsou bezpečné a neobsahují žádné škodlivé látky. To znamená, že si můžete být jisti, že každý produkt, který zakoupíte u nás, je šetrný k Vašemu zdraví a životnímu prostředí.

Kromě toho je nábytek ošetřen lakem, což zajišťuje nejen jejich estetický vzhled, ale také snadnou údržbu a odolnost proti poškrábání. To znamená, že i při běžném používání zůstávají naše produkty čisté, hygienické a dlouhodobě krásné.

4. FLEXIBILNÍ PODMÍNKY A PODPORA:

Vaše spokojenost je naší prioritou. Poskytujeme Vám nejen flexibilní podmínky, ale i veškerou potřebnou podporu. S naším týmem zákaznické podpory můžete vždy počítat. Jsme tu pro Vás kdykoliv, abychom Vám pomohli vybrat to nejlepší vybavení pro vaše podnikání, zodpověděli vaše dotazy a vyřešili případné problémy.

Pokud máte zájem o spolupráci, neváhejte nás kontaktovat. 

Můžeme spolu projednat podmínky spolupráce a najít optimální řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a očekáváním. Stačí nám napsat e-mail nebo zavolat. Vaše spokojenost je pro nás klíčová, a proto se budeme snažit vyjít vám vstříc a zajistit, abyste měli s námi co nejlepší možnou spolupráci.

5. NABÍDKA PRO RŮZNÉ INSTISTUCE:  

Naše široká škála produktů není určena pouze pro hotely, ale také pro různé instituce, jako jsou mateřské školy, dětské družiny a další. Máme na paměti, že každá instituce má své specifické potřeby a požadavky, a proto jsme sestavili sortiment, který pokrývá různé oblasti, od nábytku po hračky.

Partnerství pro růst: Nabízíme Vám výhodnou B2B spolupráci

Nadpis: Název produktu

Pokud jde o dětský nábytek, nabízíme široký výběr kvalitního a bezpečného nábytku, který je ideální pro mateřské školy a dětské družiny. Náš dětský nábytek je navržen s ohledem na bezpečnost a pohodlí dětí, a zároveň splňuje veškeré normy a požadavky pro použití v institucionálním prostředí.

Kromě toho nabízíme také širokou škálu hraček, které nejenže baví děti, ale také podporují jejich vývoj a kreativitu. Mezi naše populární hračky patří houpací koně, vzdělávací hračky, montessori hračky, antistresové hračky, stavebnice, kinetický písek a mnoho dalšího. Tyto hračky jsou vyrobeny z bezpečných materiálů a jsou navrženy tak, aby podněcovaly dětskou fantazii a rozvíjely dovednosti dětí.

S našimi produkty mohou instituce poskytnout dětem bezpečné a inspirativní prostředí, ve kterém se mohou učit, hrát si a rozvíjet svůj potenciál.

BUDEME SE TĚŠIT NA SPOLUPRÁCI S VÁMI
TÝM LUCEDA.CZ

 
×

Splátková kalkulačka ESSOX