Čalouněné panely do vaší domácnosti

tapicerka-montaz-1560x777-1

Dokonalost na zdi

čalouněné panely tohle umí zařídit!

Stěny jsou dominantou každé místnosti. Zabírají největší plochu a proto je zapotřebí, aby byly atraktivní a estetické. Dokonalost stěn umí zajistit čalouněné panely. Díky nim totiž vytvoříte nejen měkký a příjemný povrchy, ale také umí scelit celý pokoj.

Níže se dozvíte více informací a také inspiraci jak můžete panely využít přímo u Vás doma. 

 

Atraktivní teplo a pohodlí čalouněných panelů

Stěny pokryté čalouněnými panely se stávají natolik komfortními, že se můžete o ně přímo opřít. Jsou nejen pohodlné, ale také mnohem teplejší než pouze omítnuté a natřené barvou zeď. Čalouněné panely mají také schopnost dobře odhlučnit zvuk (jsou ideální i pro hudební místnosti, studia a kanceláře) umožňují delší uchování tepla ve vytápěné místnosti.

 

Na designu záleží

Panely jsou dostupné v mnoha provedeních a barvách. Různorodé provedení dovolí v podstatě komukoliv doladit místnost dle Vašich představ. Čalouněné panely budou perfektní pro moderní aranžmá, ale budou vypadat atraktivně také v interiérech v klasickém stylu. Nabízíme vysoce kvalitní čalouněné panely vyrobené z pevných materiálů odolných vůči vyblednutí a odolných vůči skvrnám.

 

Dekorativní akcenty

Panely se používají také v jiných místnostech, jako jsou: obývací pokoje, pracovny nebo dokonce i kuchyně. Jsou zde však umístěny spíše jako jemné, malé decentní detaily. Takové dekorace zatraktivní interiér a můžete je použít jako náhradu za obrazy nebo závěsné dekorace. Jsou ideální pro minimalistický moderní interiér. Prolomí jednotvárnost a nudu uspořádání a vnesou do místnosti vřelý a útulný prvek.

 

Snadná montáž panelů

Také vás určitě potěší snadná instalace čalouněných panelů. Nejjednodušší je připevnit panel ke stěnám pomocí montážního lepidla. Jedná se o  pevný způsob, jak vytvořit výklenek v předsíni nebo čelo postele v ložnici. Dekorativní prvky lze také přilepit lepidlem, ale často se používá způsob montáže na suchý zip - to vám umožní panel kdykoliv sejmout, vyčistit nebo vyměnit za nový.

Návod na instalaci pomocí NANO pásky
Návod na instalaci pomocí suchých zipů

Měkka a krásná předsíň

Čalouněné panely našly v předsíni své jedinečné místo. Nejčastěji se umisťují hned na stěnu, ale můžete jimi doladit cokoliv Vás jen napadne.

Panely můžete připevnit například na botník a tím vytvořit pohodlné místo pro výměnu bot. Sezení na a botníku se rázem stane mnohem pohodlnější a tím vlastně z „obyčejného“ botníku vytvoříte stylovou lavice s pohodlným polstrováním.

Velmi často se v předsíních vytvářejí výklenky (buď přímo ve zdi, nebo pomocí vestavěných skříní) a obkládají se čalouněnými panely a tím vytvoří krásný design nábytku.

Po návratu domů nebo před odchodem se můžete posadit na měkkém botníku a vyměnit obuv.
nebo vytvořit výklenek s lavicí a tam třeba odložíte tašky s nákupem, než si sundáte kabát a půjdete dál dovnitř bytu.

Pohodlná a stylová ložnice

V ložnici se velmi často používají čalouněné panely, jelikož díky nim si můžete vytvořit například stylové čelo postele, přesně podle Vašich představ, tedy s čalouněnými panely není Vaše vysněná postel vůbec nereálná a ještě k tomu bude mimořádně příjemné a měkké.
Večer se o něj můžete opřít a v pohodlí si přečíst knihu nebo třeba sledovat film.

 

Dětský pokoj / Dětská herna

Stylové a zároveň bezpečné

Čalouněnými panely vykouzlíte naprosto útulný pokojíček. V této místnosti je velmi mnoho možností jak a kde panely připevnit.

Taktéž jako v ložnici, tak i v dětském pokojíčku můžete vytvořit krásně čelo postele i pro Vaše dítě. U dětské postýlky je možné čelo protáhnout také do strany a tím zamezíte děťátku styk s chladnou zdi nebo třeba úraz, když si malé neposedy hraji na posteli.

Panely jsou tedy perfektní volbou i do dětské herny, jelikož díky obložení zdí se minimalizuje chlad od zdi, velmi dobře odhluční místnost tedy se děti cítí komfortně v teple herny, můžou si skotačit a křičet a nikomu z okolí to nebude vadit, jelikož bude místnost odhlučněná a dětičky si tak můžou užívat hraní na plno.

 

Stylová jídelna i u Vás doma

Ač se to nezdá, tak čalouněné panely lze umístit i do místnosti jako je kuchyně. Stylově doladit jídelnu se Vám perfektně podaří díky čalouněným panelům.
Také je možné jimi obložit ostrůvek v kuchyni nebo bar.

 

Šatna jako z pohádky

V šatně je možné doladit, útulnými a měkkými čalouněnými panely zdi a tím se velmi hezky šatna zútulní. Panely můžete také připevnit na skříně, komody, přídavné ostrůvky v pokoji nebo třeba i dveře.

 

Obývací pokoj

stylová dominanta celého domu

Obývací pokoj lze díky čalouněným panelům doladit k naprosté dokonalosti. Můžete jimi obložit zdi a tím vytvořit velmi útulné místo a ještě bude odhlučněné.

Za sedací soupravou nebo televizí se čalouněné panely velmi hezky vyjímají a dodávají pokoji šmrnc a tím se stane Váš obývací pokoj naprosto stylovým místem. 

 

Nahrávací a poslechové studia

odhlučnění stěn, stropu a podlahy je velmi důležitá věc, na kterou je potřeba myslet, při vytváření nahrávacího nebo poslechového studia Je zapotřebí, aby se zvuk nepřenášel do sousedních místností a zároveň Vás díky odhlučnění nebude nikdo rušit. Díky dobrému odhlučení místnosti docílíte kvalitní zvukovou akustiku.  

 

VYBERTE SI ČALOUNĚNÝ PANEL

×

Splátková kalkulačka ESSOX