LUCEDA je udržitelnější

V dnešní době, kdy je ochrana životního prostředí stále důležitějším tématem, se i my snažíme přispět ke snižování negativního dopadu na přírodu. Jedním z kroků, které jsme podnikli, je zavedení speciální kategorie produktů druhé jakosti na našem e-shopu. Tato kategorie je určena pro zákazníky, kteří chtějí ušetřit a zároveň podpořit udržitelnost tím, že dají druhou šanci produktům, které by jinak mohly zůstat nevyužité.

CO JSOU PRODUKTY DRUHÉ JAKOSTI? 

Produkty zařazené do kategorie druhé jakosti jsou zboží s drobnými vadami nebo mírným poškozením, které však nemá vliv na jejich funkčnost. Může se jednat například o kosmetické vady, jako jsou škrábance, oděrky nebo lehce poškozené obaly, někdy se jedná o nekompletní zboží, ale nemá to vliv na funkčnost zboží. Všechny tyto produkty pečlivě kontrolujeme, abychom zajistili, že splňují naše standardy kvality.

JAK POZNÁTE PRODUKT DRUHÉ JAKOSTI?

Abychom vám usnadnili orientaci, každý produkt druhé jakosti je v našem e-shopu viditelně označen. Při prohlížení produktů uvidíte jasnou informaci „2. JAKOST“, která vás upozorní na to, že se jedná o zboží s drobným poškozením. Navíc u každého produktu najdete popis konkrétního poškození, abyste přesně věděli, co kupujete.

FOTOGRAFIE A POPIS POŠKOZENÍ

Chceme, aby naše nabídka byla co nejtransparentnější, a proto u každého produktu druhé jakosti najdete nejen popis poškození, ale také fotografie, které vám přesně ukážou, o jaký typ vady se jedná. To vám umožní lépe se rozhodnout, zda vám menší kosmetická vada stojí za výraznou slevu, kterou na tyto produkty poskytujeme.

PROČ NAKUPOVAT DRUHOU JAKOST?

Nakupování produktů druhé jakosti má hned několik výhod. Nejenže můžete ušetřit peníze, ale zároveň podpoříte myšlenku udržitelnosti. Dáte totiž druhou šanci produktům, které jsou stále plně funkční a mohou vám ještě dlouho sloužit. Tím přispíváte k omezení odpadu a chráníte naši planetu pro budoucí generace.

NÁŠ ZÁVAZEK K UDRŽITELNOSTI 

Věříme, že každý malý krok směrem k udržitelnosti má smysl. Zavedením kategorie druhé jakosti chceme nejen snížit množství odpadu, ale také zvýšit povědomí o tom, jak je důležité dávat věcem druhou šanci. Naše snaha o udržitelnost tímto rozhodně nekončí. Jako firma se neustále zaměřujeme na to, jak můžeme dále minimalizovat náš dopad na životní prostředí. Věříme, že udržitelnost je cestou, kterou je třeba rozvíjet a zlepšovat. Proto již nyní pracujeme na dalších krocích, které nám pomohou tuto cestu ještě více rozšířit.

Budeme vás pravidelně informovat o všech našich iniciativách a nových opatřeních, která budeme zavádět. Ať už se bude jednat o ekologičtější balení, optimalizaci logistických procesů nebo další rozšíření nabídky udržitelných produktů, naši zákazníci budou první, kdo se o těchto změnách dozví.

Děkujeme, že nám v tomto úsilí pomáháte. Společně můžeme udělat ještě více pro naši planetu, a my se těšíme, že s vámi budeme tuto cestu podnikat. Děkujeme, že jste s námi a podporujete nás ve snaze být udržitelnější firmou.

×

Splátková kalkulačka ESSOX