LUCEDA: Náš příběh

Nadpis: Název produktu

Česká firma - spokojenost je pro nás na prvním místě! 

TVOŘÍME LÁSKU K DOMOVU.

Jsme česká firma, která klade důraz na široké spektrum nabízeného zboží a hlavně na poskytnutí vynikajícího servisu. Snažíme se o pečlivý a prozákaznický přístup ke každému z našich zákazníků. Vždy se snažíme naším zákazníkům objednávky odbavit v co nejkratším možném čase a vše odesíláme z našeho skladu, který se nachází v Havířově a díky tomu jsme získali mnoho spokojených zákazníků. 

Zde poskytneme pohled do naší firmy, která se pyšní dlouholetým působením na českém trhu.

O nás
O nás

2017: VZNIK ESHOPU

Náš příběh začíná v roce 2017, kdy jsme se rozhodli splnit si nás sen a rozjet vlastní eshop. Začínali jsme skromně - v garáži, plní nadšení a odhodlání. První objednávky na sebe nenechaly dlouho čekat, i když ta úplně první byla falešná. Nic nám ale nezkazilo radost, když jsme začali denně expedovat dvacet balíčků našim zákazníkům.
O nás

2018: ROSTEME

Rok 2018 byl ve znamení růstu. Naše garáž začala být malá a my jsme byli nuceni hledat nové prostory. S každým dalším dnem jsme se učili a zlepšovali naše služby, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší.
O nás

2019: STĚHOVÁNÍ DO VĚTŠÍHO

Naše nadšení a tvrdá práce nás vedly k tomu, že jsme se museli přestěhovat do větších prostor v Ostravě. Toto stěhování nám umožnilo zvládat stále rostoucí poptávku a zároveň přinést širší sortiment produktů.
O nás

2020: COVID-19 

Rok 2020 byl pro nás, jako pro mnohé, plný výzev. Pandemie Covid-19 ale přinesla i velký boom v online nakupování. Přidali jsme více produktů a navázali nové spolupráce s dodavateli, abychom vyhověli vašim potřebám.
O nás

2021: HAVÍŘOV

Rok 2021 přinesl další významný krok - stěhování do Havířova. Naše staré sklady už nám nestačily, a tak jsme se přemístili do větších prostor. Zároveň jsme změnili vzhled našeho eshopu, abychom vám nabídli modernější a přehlednější nákupní prostředí.
O nás

2022: POMOC UKRAJINĚ

V roce 2022 jsme se zapojili do pomoci Ukrajině. Dodávali jsme postele a matrace těm, kteří to potřebovali. Byla to naše cesta, jak přispět a pomoci těm, kteří se ocitli v těžké situaci.
O nás

2023: MASKOT LUCEDA

V roce 2023 jsme představili našeho nového maskota - Lucedu. Snažíme se rebrandovat značku, aby byla více zapamatovatelná. Naše služby zlepšujeme, aby byly spolehlivější a rychlejší. Každý den pracujeme na tom, abychom vám nabídli to nejlepší.
O nás

2024: SOUČASTNOST

Dnes jsme hrdí na to, kam jsme se dostali – z malé garáže až po velký sklad v Havířově. Neustále se snažíme inovovat a zlepšovat naše služby, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší.
O nás

Nadpis: Název produktu

RYCHLOST A KVALITA - naše dva klíčové pilíře

V době, kdy rychlost a kvalita hrají hlavní roli při nákupu, naše firma vstoupila na trh s odhodláním nabídnout oba tyto klíčové pilíře na jednom místě. Od samého začátku jsme kladli důraz na to být nejen rychlí, ale také poskytnout prvotřídní servis pro všechny. Díky tomuto přístupu jsme se stali důvěryhodným partnerem pro naše zákazníky.

O nás

Nadpis: Název produktu

TÝM ČESKÝCH PROFESIONÁLŮ

Naše firma je hrdá na to, že ve svém týmu máme talentované a oddané zaměstnance, kteří pro Vás jako zákazníky udělají vždy maximum. Zaměstnanci naší firmy jsou srdcem našeho úspěchu, a to nejen díky svým odborným znalostem, ale i díky schopnosti porozumět potřebám našich zákazníků. Snažíme se vytvářet prostředí, ve kterém se každý zaměstnanec cítí oceněn a kde má prostor pro svůj růst. 

Za to, co dělají pro firmu a také pro zákazníky jim patří obrovské dík!

O nás

Nadpis: Název produktu

PROZAKAZNICKÝ SERVIS VE STŘEDU POZORNOSTI

Skvělý prozákaznický servis je naší prioritou. Rychlá komunikace a bleskové řešení jakéhokoliv problému v co nejkratším čase zajišťují naše skvělé telefonistky. V případě, že naši zákazníci potřebují s čímkoliv pomoc nebo potřebují zahájit reklamaci, tak se jim snažíme co nejrychleji a nejefektivněji pomoci. Hlavním našim cílem je, aby byly obě strany vždy spokojené.

O nás

Nadpis: Název produktu

SPOKOJENÍ ZÁKAZNÍCÍ - nejlepší odměna

Náš zákazník, náš pán – tohle u nás opravdu funguje. 

Zákazník je pro nás vždy na prvním místě. Každá spokojená tvář po obdržení objednávky je pro nás tou nejlepší odměnou. Dlouhodobé vztahy a spokojenost našich zákazníků jsou pro nás velmi důležitá, a proto pracujeme na tom, abychom si jejich důvěru udrželi každý den.

O nás

Nadpis: Název produktu

INOVACE A VÝVOJ

Obchodní svět a potřeby zákazníků se samozřejmě mění v této rychlé době a my jsme si samozřejmě vědomi, že musíme stále držet krok. Právě proto se snažíme stále inovovat, vyvíjet se a rozšiřovat nabídku, abychom mohli lépe posloužit našim zákazníkům. Sledujeme trendy, ale zároveň máme i staré dobré klasiky, aby si každý z našich zákazníků našel to, co právě jemu vyhovuje.

O nás

Nadpis: Název produktu

BUDOUCNOST S ČESKOU KVALITOU

S každým uplynulým rokem se snažíme zdokonalovat a poskytovat zase o něco lepší služby našim zákazníkům. Jsme hrdí na to, že i česká firma, dokáže udržet krok s velkými nadnárodními společnostmi a zároveň si stále udržet značku české kvality a spolehlivosti. Díky zkušenostem, které máme se naše firma těší na budoucnost.

V případě, že hledáte spolehlivého partnera s širokou škálou nabízených produktů na jednom místě a zároveň s perfektním prozákaznickým servisem jsme tady pro vás. 

S námi nejsou žádné problémy, pouze řešení, která vás uspokojí.

Tým LUCEDA.CZ

O nás

1 051 418 +

odeslaných balíčků
O nás

98 %

spokojených zákazníků
O nás

60 886 +

pruduktů skladem
O nás

3 000 m2

velikost skladu
×

Splátková kalkulačka ESSOX