Inspirace: Nástěnné lamely podle influencerky Barbory Mlejnkové

Profesionální hráčka pokeru a populární influencerka na Instagramu, Barbora Mlejnková, se rozhodla proměnit svůj nový domov v prostor plný stylu a funkčnosti. Po nedávném stěhování hledala inspiraci a vhodný nábytek, který by jí pomohl zařídit obývací pokoj tak, aby odpovídala jejím představám o estetice a praktičnosti. S radostí jsme jí pomohli s výběrem nábytku i dekorací, aby její nový domov působil moderně a zároveň útulně.

Bára měla konkrétní představu, a proto jsme jí doporučili naše exkluzivní nástěnné lamely, které do jejího interiéru vnášejí výrazný estetický prvek. V jejím obývacím pokoji se lamely staly dominantním designovým prvkem, který perfektně ladí s konferenčním stolkem a skříňkami pod televizi, které jsme jí také pomohli vybrat.

Barbora Mlejnková, známá svou přesností a strategickým myšlením z pokerových turnajů, tyto schopnosti uplatňuje i ve svém soukromém životě. Kromě pokeru se aktivně věnuje tvorbě na Instagramu, kde pravidelně sdílí inspirativní tipy a rady nejen z oblasti lifestylu. Na svém profilu fanouškům přináší nejen pohled do svého každodenního života, ale také praktické nápady a trendy, kterými mohou obohatit svůj vlastní život.

Díky spolupráci s námi Bára navíc vyjednala speciální výhodu pro své fanoušky – 15% slevu na celý náš sortiment. Pokud při nákupu zadáte kód BARA15, můžete si zařídit svůj domov stejně stylově jako ona, a ještě přitom ušetřit.

Proč si Bára vybrala nástěnné lamely?

Bára dlouho hledala prvek, který by jejímu novému domovu dodal nejen elegantní vzhled, ale zároveň splnil i praktické požadavky, a právě proto si nakonec vybrala naše dekorativní nástěnné lamely s filcovým podkladem.

Tyto lamely jsou ideálním řešením pro každý typ interiéru. Jejich design je nejen esteticky poutavý, ale také neuvěřitelně praktický. Ať už hledáte způsob, jak přidat do svého domova originální prvek, který okamžitě upoutá pozornost, nebo potřebujete funkční doplněk, který pomůže zlepšit akustiku a tepelnou izolaci místnosti, naše lamely splní všechny požadavky.

Díky snadné instalaci bez nutnosti vrtání se lamely staly oblíbenou volbou nejen u Báry, ale i u mnoha dalších zákazníků. Ať už toužíte po útulnějším prostředí v obývacím pokoji, nebo chcete vytvořit elegantní atmosféru v pracovně, naše lamely jsou dokonalou volbou.

Výhody nástěnných lamel

Snadná instalace: Jednou z největších výhod našich nástěnných lamel je jejich rychlá a jednoduchá instalace. Díky nosné filcové vrstvě odpadá nutnost vrtání a zdlouhavého montování jednotlivých dílů. Stačí aplikovat speciální lepidlo a lamely snadno připevnit na stěnu. Tím se šetří čas i úsilí, což je ideální pro každého, kdo hledá efektivní a praktická řešení pro svůj domov.

Izolační vlastnosti: Naše lamely jsou navrženy s filcem o tloušťce přibližně 7 mm, což jim poskytuje vynikající tepelnou izolaci. Tato vlastnost se ukazuje jako mimořádně užitečná, zejména v chladnějších měsících, kdy dokáží udržet teplo v místnosti. S našimi lamelami tedy nejen zkrášlíte svůj prostor, ale zároveň ušetříte na nákladech za vytápění, což je skvělá zpráva pro vaši peněženku.

Akustický efekt: Další důležitou výhodou je akustický efekt, který lamely přinášejí. Kombinace lamel a filcového podkladu vytváří vynikající protihlukové vlastnosti, díky nimž se výrazně snižují zvuky a ozvěny v interiéru. To přispívá k vytvoření klidného a pohodlného prostředí, ideálního pro práci, odpočinek nebo relaxaci. S našimi lamelami si tak můžete užít ticho a klid, které potřebujete k soustředění.

Bára si tyto praktické vlastnosti lamel velmi oblíbila, neboť jí pomohly proměnit její obývací pokoj v prostor, kde si může naplno odpočinout a věnovat se své práci či relaxaci. Pokud toužíte po podobné proměně a chcete i vy vytvořit útulné a moderní prostředí ve svém domově, dekorativní lamely představují skvělou volbu.

Technické parametry lamel

Naše dekorativní nástěnné lamely jsou dostupné v několika různých velikostech, což vám umožňuje vybrat si ideální variantu pro váš interiér. Nabízíme rozměry: 260 x 30 cm, 260 x 40 cm, 270 x 30 cm, 270 x 40 cm30 x 30 cm. Každá lamela je pevně umístěna na filcovém podkladu, který zajišťuje jejich stabilitu a snadnou instalaci.

Pro montáž doporučujeme použít lepidlo Mamut, které se vyznačuje výbornou přilnavostí a snadnou aplikací. Díky tomu můžete lamely bezpečně a efektivně připevnit na jakýkoli povrch, aniž byste museli mít obavy o jejich trvanlivost.

Stylový nábytek do obývacího pokoje

Kromě našich nástěnných lamel, které výrazně obohacují vzhled interiéru, jsme Báře také doporučili konferenční stolek RONDO stylové skříňky pod televizi LORONA.

Konferenční stolek nejenže slouží jako praktický prvek pro odkládání nápojů a dekorací, ale také doplňuje celkový design obývacího pokoje. Jeho moderní vzhled harmonizuje s lamelami na stěně a vytváří tak esteticky vyvážený prostor.

Skříňky pod televizí pak poskytují dostatek úložného prostoru. Díky jejich designu se stávají skvělým spojovacím prvkem mezi nábytkem a dekoracemi, čímž umocňují celkovou atmosféru pokoje. Tímto způsobem se Bářin obývací pokoj stal nejen praktickým místem pro odpočinek a relaxaci.

Nezapomeňte využít kód BARA15 při nákupu, a tím si zajistíte skvělou slevu!

×

Splátková kalkulačka ESSOX